OGRADE

Izrađujemo širok spektar ograda prilagođenih vašim potrebama, donoseći kombinaciju sigurnosti i vizualne privlačnosti u svaki prostor. Kontaktirajte nas za najbolje rješenje vaše okućnice.

Inox ograde

Inox ograde ističu se kao optimalno rješenje za dugotrajnu i estetski privlačnu zaštitu vašeg prostora. S visokim sjajem i izdržljivošću, inox ograde predstavljaju predvodnika po pitanju kvalitete i izgleda. Prilagodljive su različitim stilovima i okruženjima, pružajući vam kombinaciju funkcionalnosti i elegancije koju zaslužujete.

Inox portuni

Inox portuni predstavljaju vrhunski izbor za siguran i estetski privlačan ulazak u vaše poslovne ili stambene prostore. U usporedbi s drugim rješenjima, inox portuni odlikuju se izvanrednom izdržljivošću, otpornošću na koroziju i lakoćom održavanja. Nudimo vam prilagodljivost dizajna i visoku kvalitetu, pružajući vam trajnu vrijednost i vizualnu atraktivnost.

Panelne ograde

Panelne ograde postižu svoju iznimnu čvrstoću i karakterističan dizajn zahvaljujući svojoj jedinstvenoj strukturi. Njihov oblik određen ojačanjima koja daju visoku čvrstoću i elegantan izgled, odiše multifunkcionalnošću, što čini panelne ograde odličnim izborom za bilo koju namjenu, bilo da se radi o privatnoj stambenoj zgradi ili industrijskom objektu.

Staklene ograde

Staklene ograde predstavljaju moderno i vrlo elegantno rješenje za zaštitu vašeg prostora. Nasuprot klasičnim ogradama, staklene ograde pružaju neometanu preglednost, istovremeno pružajući sigurnost. Njihova transparentnost oslobađa prostor i dopušta prolazak prirodne svjetlosti, dok izdržljivost stakla jamči dugotrajnost.

Željezne ograde

Željezne ograde spajaju tradiciju i estetsku funkcionalnost kako bi stvorile čvrstu i privlačnu zaštitu za vaš prostor. U usporedbi s drugim materijalima, željezo se ističe po svojoj dugovječnosti i klasičnom izgledu koji se savršeno uklapa u različite ambijente. Ovisno o izvedbi različitog dizajna, željezne ograde izrađuju se s posebnim naglaskom na detalje, što jamči autentičnost i kvalitetu.

Željezni portuni

Za dozu tradicije koja će se istaknuti u vašem okolišu, dok će vam istovremeno pružati zaštitu od neželjenih pogleda, tu su željezni portuni. Za razliku od drugih materijala, željezni portuni imaju svoju poznatu dozu klasike i uvijek aktualan klasični dizajn kojim nesumnjivo odražavaju povijesnu vrijednost.

Potrebne su vam naše usluge?

Scroll to Top