O nama

Derossi Metali u brojkama

0
godina iskustva
0
zaposlenih
0
uspješnih projekata

S vama od 2003.

Obrt "Derossi Metali" osnovan je davne 2003. godine sa sjedištem poslovanja u Vinežu pokraj Labina. Naša primarna djelatnost bila je usmjerena na izradu inox i kovanih bravarskih proizvoda, no nepresušna težnja za napretkom i ispunjavanjem potreba naših klijenata potaknula nas je na širenje asortimana usluga.

Sada nudimo i transport različitih vrsta tereta, uključujući specijalne terete, koristeći različite tipove kamiona i auto dizalica. Također, posljednjih smo se godina specijalizirali i za izradu strojeva i opreme, kao što su transporteri, stolovi, police i postrojenja, s naglaskom i na ribarsku industriju.

Iako smješteni u Istri, naše se poslovanje proteže izvan granica ove regije, obuhvaćajući ne samo Istru i Primorsko-goransku županiju, već i cijelu Hrvatsku, Europsku uniju te tržišta trećih zemalja.

Kombinirajući kvalificirane ljudske resurse s modernim tehnologijama, u cilju nam je pružiti visokokvalitetno i brzo ispunjenje upita i narudžbi naših klijenata.

Naša predanost izvrsnosti i usmjerenost na kvalitetu potvrđuju našu poziciju respektabilnog aktera u poslovnom okruženju.

Javite nam se – veselimo se suradnji!

Potrebne su vam naše usluge?

Scroll to Top