ODRŽAVANJE I POPRAVCI

Naši stručnjaci su tu kako bi odgovorili na vaše zahtjeve i pružili terensku podršku prema stvarnim potrebama. Spremni smo odgovoriti na sva vaša pitanja i zahtjeve. Kvaliteta proizvoda i usluga naš je prioritet, stoga pružamo garanciju koja varira ovisno o vrsti proizvoda.

Održavanje

Nudimo održavanje različitih industrijskih objekata, uključujući zamjenu starih cjevovoda, cijevi, polica, konstrukcija, ograda i strojeva novim komponentama. Naše usluge također obuhvaćaju popravak postojeće opreme i montažu nakon sanacije.

S nekoliko istarskih poduzeća već smo sklopili ugovore o redovnom održavanju njihovih pogona i opreme kako bi se osigurala njihova besprijekorna funkcionalnost.

Popravci

Naša stručna ekipa izvršava sve usluge povezane s našom djelatnošću i pruža stručne savjete o popravcima, uvijek uz razmatranje isplativosti kako bismo postigli obostrano zadovoljstvo sadašnjih, ali i budućih klijenata. Koristeći najsuvremeniju opremu i tehniku, pružamo optimalna rješenja nakon detaljnog pregleda predmeta koji zahtijevaju popravak ili sanaciju. Naše usluge popravaka i održavanja karakteriziraju stručnost i kvaliteta, a naša profesionalnost i odgovornost potvrđuje se i potpisivanjem ugovora s klijentima. Nama se možete obratiti s punim povjerenjem.

Potrebne su vam naše usluge?

Scroll to Top