Obrt „Derossi Metali“ osnovao je 2003. godine g. Mario Derosi. Sjedište obrta nalazi se u Labinu, odnosno na Vinežu, a osnovna djelatnost kojom se bavimo je izrada inox i kovane bravarije.

Do danas, Derossi Metali su izrasli u jednog od vodećih dobavljača raznih vrsta inox i metalnih konstrukcija u svojoj regiji. Međutim, zbog stalne želje za napretkom i zadovoljenjem potreba naših kupaca svoju djelatnost konstantno širimo.  Dakle, možemo Vam ponuditi i prijevoz različitih vrsta tereta (uključujući i posebni/specijalni)  za što nam su na raspolaganju razni kamioni, kamioni sa dizalicom te auto dizalice.  Još jedna od djelatnosti za koju smo se posljednjih godina specijalizirali jeste i izrada strojeva i ostalih pomagala (transporteri, stolovi, police, postrojenja) za riblju industriju.

Svojom djelatnošću smo se, osim u najzastupljenijoj Istri i Primorsko-goranskoj županiji, proširili i na cijelu Hrvatsku, ali i Europsku uniju te treće zemlje.

Kvalitetan ljudski resurs  u kombinaciji sa modernim tehnologijama, u cilju čim kvalitetnijeg i bržeg rješavanja upita i narudžbi naših kupaca misija je ovog obrta.

Veselimo se budućoj suradnji!

DEROSSI METALI, Obrt za proizvodnju i metalnu galanteriju
Adresa: Vinež 338/A, 52220 Labin, Hrvatska
OIB: 90670754845

Kontakti:
Fax: +385 75 522 979
Mobitel: +385 99 543 9841
E-mail: info@derossimetali.eu

Copyright © 2016 Derossi Metali